(0)
(0)

Meer afbeeldingen

Escape | Reaction Pro Bounder


Beschikbaarheid: Op voorraad


Lengte:  710.00 mm
Breedte:  812.00 mm
Hoogte/Dikte:  937.00 mm


€1.100,00

 (excl. BTW)

De Reaction Probounder biedt een station voor het verbeteren van reactiesnelheid, hand-oog coördinatie en proprioceptief bewustzijn. Deze kwaliteiten dragen bij aan het ontwikkelen van all-round atleten die in staat zijn fysieke uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan en succesvol af te sluiten.

TECH SPEC.
De Reaction Probounder is gemaakt van zacht staal, wat het een stevige en stabiele basis geeft die licht genoeg is om door de sportschool te verplaatsen. Het vermaasd net is gemaakt van stevig polyethyleen dat herhaald gebruik zal doorstaan. Het is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

ONTWERP.
De hoek van de de Reaction Probounder kan op 33, 45, 55 en 60 graden worden gezet. Met dit grote bereik kun je makkelijk afwisselen en je hand-oog coördinatie, reactiesnelheid en nauwkeurigheid goed verbeteren.

EXPERT TIP.
Gebruik de Reaction Probounder in circuit sessies of ontwerp een programma waarin de Reaction Probounder een centrale rol speelt. Gebruik voor uitstekende resultaten de VERTMINI of de Total Grip Medball met dit product.

SPECIFICATIES.
Afmetingen 710mm x 812mm x 937mm€“ (alleen het frame).

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten