(0)
(0)

Meer afbeeldingen

Escape | VERTMINI


Beschikbaarheid: Op voorraad


Lengte:  0.00 cm
Breedte:  0.00 cm
Hoogte/Dikte:  0.00 cm


€29,96

 (excl. BTW)

Beschikbare opties:


De VERTMINI is de laatste toevoeging tot de Escape Fitness reeks van medicijnballen en is van de kleinste, meest compacte ballen op de markt. Het zachte oppervlak en compacte ontwerp is vergelijkbaar met de Escape Vertball, maar is ideaal voor oefeningen met partners en mobiliteitsworkouts. De kleine diameter van de VERTMINI is van een bekente omvang en is vergelijkbaar met een football of netball. Iedere bal heeft een diameter van slechts 21cm.

EXPERT TIP.
De VERTMINI is perfect voor teamwedstrijden om deelnemers aan het rennen te krijgen en groepstrainingssessies van plezier te voorzien. De goede grip van het oppervlak zorgt ervoor dat oefeningen van gooien en vangen veilig en met maximale precisie kunnen worden uitgevoerd.

OPSLAG.
Sla de VERTMINI op in de RACK5 (zie afbeelding). De RACK5 heeft een capaciteit van 20 VERTMINI’s en zorgt voor een veilige, nette en gemakkelijk beschikbare opslag voor zowel leden als instructors. Daarnaast kunnen Medball Racks worden gebruikt die elk opslag bieden aan vijf tot tien VERTMINI's.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten